αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο «γρήγορες» κινήσεις που θα σε κάνουν καλύτερο στη δουλειά σου

Δύο «γρήγορες» κινήσεις που θα σε κάνουν καλύτερο στη δουλειά σου

Χιλιάδες μηνύματα στα εισερχόμενα, spam που δεν σβήνεις ποτέ, ένα χάος το mail σου, το βλέπεις συνέχεια και στο smartphone σου που έχει 1.428 αδιάβαστα. Σου θυμίζει κάτι; Κάπως έτσι ήταν και το δικό μου e-mail προτού θέσω σε εφαρμογή δύο πολύ απλά πράγματα και μου διευκολύνει πολύ τη ψηφιακή μου καθημερινότητα.

Το μυστικό είναι δύο φάκελοι στο mail της δουλειάς, όπου θα πηγαίνουν τα μηνύματα που ίσως χρειαστεί να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή. Έτσι, εκτός από ένα τακτοποιημένο λογαριασμό θα έχεις και ένα back up με πράγματα που ίσως σε κάνουν πιο δημιουργικό.

«Αναθεώρηση»

Σε ένα φάκελο με όνομα «Αναθεώρηση» μπορείς να ρίχνεις όλα εκείνα τα αρχεία και mail που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Αρχεία όπως το συναδελφικό feedback, σημαντικά project που έτρεξαν, αριθμοί που θα σου χρειαστούν, παρουσιάσεις, συναντήσεις και καταστάσεις που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς ή και ανεπιτυχώς, αφού κι από τα λάθη μας πάντα μαθαίνουμε.

«Μάθε απ’ αυτό»

Ένας άλλος φάκελος που αποδεικνύεται επίσης χρήσιμο εργαλείο στη δουλειά μπορεί να είναι αυτός όπου θα αποθηκεύεις emails απ’ τους προϊσταμένους σου ως παράδειγμα για να βελτιώσεις την επικοινωνία σου.

Πηγή: Askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + seventeen =