αρχικηVIRALΔύο απλοί τρόποι για να διώξεις την κιτρινίλα από τα λευκά παπούτσια σου

Δύο απλοί τρόποι για να διώξεις την κιτρινίλα από τα λευκά παπούτσια σου

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι μόδα τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι με τις καθημερινές δραστηριότητες που κάνουμε και με το πέρασμα του χρόνου, τα λευκά παπούτσια συνήθως κιτρινίζουν. Κάτι που τα κάνει να δείχνουν παλιά και φθαρμένα.

Τώρα λοιπόν θα δούμε δύο εύκολους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις κιτρινίλες και να κάνετε τα παπούτσια σας να λάμπουν και πάλι.

Καθαριστικό για τα τζάμια. Το καθαριστικό για τα τζάμια αποδεικνύεται ένας σύμμαχος στην καθαριότητα γενικά μιας και εξαφανίζει τελείως τα κίτρινα σημάδια από τα παπούτσια σας. Ψεκάστε, λοιπόν, την «πληγείσα» περιοχή με αυτό, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, τρίψτε καλά το σημείο με ένα καθαρό πανί. Τέλος, ξεπλύνετε τα παπούτσια σας με λίγο χλιαρό νερό.

Λευκό ξίδι. Το μαγικό λευκό ξίδι φαίνεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να σώσετε τα παπούτσια σας από το κίτρινο «κακό» που τα βρήκε. Τρίψτε, λοιπόν, το λεκέ με λίγο λευκό ξίδι και αφήστε τα παπούτσια σας στον ήλιο για 3-4 ώρες προτού τα ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − ten =