αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο Έλληνες δημιούργησαν την πλατφόρμα που βοηθά τους ξενοδόχους… να διαχειριστούν τη φήμη τους

Δύο Έλληνες δημιούργησαν την πλατφόρμα που βοηθά τους ξενοδόχους… να διαχειριστούν τη φήμη τους

Με την Guestflip οι ξενοδόχοι µπορούν να κοιµούνται ήσυχοι τα βράδια και η φήµη τους… να τρέχει. Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης φήµης (Reputation Management) που δηµιούργησαν ο Στράτος µε τον Άρη το 2018, το οποίο βοηθά τα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται και να ενισχύουν τις online κριτικές µε στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών τους, της πληρότητας των καταλυµάτων και των απευθείας κρατήσεων.

Όπως αναφέρει το Forbes, με την GuestFlip οι ξενοδόχοι µπορούν να παρακολουθούν συγκεντρωτικά µέσω µιας οθόνης τις κριτικές από 30+ διαφορετικά κανάλια, να διαχειρίζονται την επίδοσή τους βάσει 200+ κατηγοριών (συµπεριλαµβανοµένων ενδεικτικά της ποιότητας του δωµατίου και του πρωινού), να απαντούν στις κριτικές των πελατών τους, να παρακολουθούν τις αντίστοιχες επιδόσεις των ανταγωνιστών τους και να λαµβάνουν καθοδήγηση µέσω στοιχείων ανάλυσης (Prescriptive Analytics) σχετικά µε την online παρουσία τους και την ικανοποίηση των πελατών τους. Κι όλα αυτά µε έναν προσωποποιηµένο τρόπο, χωρίς να σπαταλούν πολύτιµο χρόνο.

Στην παρούσα φάση ο Στράτος και ο Άρης επεξεργάζονται νέες καινοτόµες λειτουργίες, οι οποίες θα προστεθούν στην GuestFlip, κάτι που θα δώσει στην πλατφόρµα περαιτέρω ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα. Σηµειώνεται πως στην GuestFlip επένδυσε τον Μάρτιο η Metavallon VC ποσό ύψους 200.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 3 =