αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο Έλληνες έφτιαξαν τα t-shirts που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την Αθήνα

Δύο Έλληνες έφτιαξαν τα t-shirts που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την Αθήνα

Αθήνα είναι μια πόλη με χίλια πρόσωπα και άλλα τόσα καλά κρυμμένα μυστικά. Μια πόλη που αργά ή γρήγορα θα ενδώσεις στην γοητεία της, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μια πόλη που φτιάχτηκε για όλους τους ρομαντικούς του μπετόν. Μια πόλη που όσο και να φωνάζεις ότι σε πνίγει, τις ήσυχες ώρες την αγαπάς κομματάκι περισσότερο. Την ακούς να τραγουδάει κάτω από το μπαλκόνι σου πως σ’ αγαπάει γιατί είσαι ωραία, και σου κλείνει το μάτι κάθε φορά που ανθίζουν οι νεραντζιές. Σου φωνάζει πως της λείπεις, πως αντιστέκεται, πως δεν μπορεί χωρίς στα μάτια σου, καταγγέλλει την κυβέρνηση, απαιτεί εργασία, ίσα δικαιώματα, κρατάει μνήμες, επαναστατεί.

Η Αθήνα είναι μια ζεστή αγκαλιά, μια πόλη που θα βρεις τα ουσιαστικά εφόσον απαλλαχθείς από τα περιττά. Να αφήσεις την επιφάνεια και να προχωρήσεις πιο μέσα μέχρι να φτάσεις στην καρδιά της, να αφουγκραστείς τον παλμό της, να την νιώσεις και να την καταλάβεις. Να έρθεις πιο κοντά της και να αναθεωρήσεις τη σχέση σου μαζί της.

Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε η επιθυμία δημιουργίας του «Άι Λάβ Άθενς Φάσιον Πρότζεκτ», ενός διαφορετικού fashion project, που θέλει να αποτυπώσει τη σύνθεση της φωτογραφικής ματιάς του Γιώργου Μαλεκάκη με τη σχεδιαστική αισθητική του Αντώνη Παπασταύρου, σχεδιαστή του brand Dante. Η σκληρή αλλά, όμορφη Αθήνα μέσα από το φακό του Γιώργου δίνει στον Αντώνη την έμπνευση για τη δημιουργία fashion items που μπορείς να «φορέσεις» και να επικοινωνήσεις την αγάπη σου για την πόλη σου παντού, in Athens or not.

Σκοπός των δύο artists; Να αναδείξουν την πραγματική εικόνα της πόλης και να την συστήσουν σε όλους, μέσα από μια μοναδική φωτογραφική, εικαστική, αισθητική, πολυπολιτισμική πλατφόρμα και την δημιουργία μιας συλλογής από 100% βαμβακερά, λευκά T-shirts που φέρουν ως στάμπα χαρακτηριστικές φωτογραφίες και καρτ ποστάλ της αγαπημένης Αθήνας του Γιώργου, με ένα μήνυμα: I love Athens!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + four =