αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔωρεάν game streaming στο Facebook

Δωρεάν game streaming στο Facebook

Το Facebook ξεκινά τη δική του cloud gaming υπηρεσία, η οποία όμως είναι λίγο διαφορετική από αυτές της Microsoft και της Google, καθώς το Facebook θα επικεντρωθεί σε mobile games και όχι σε PC games. Η νέα υπηρεσία η οποία θα είναι προσβάσιμη από το Facebook Gaming, θα προσφέρει παιχνίδια άμεσα προσβάσιμα με ένα tap σε όλους τους διαθέσιμους τίτλους που μπορείτε να βρείτε εδώ. Δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση ή controllers.

Υποστηρίζουμε free-to-play games τα οποία είναι ανθεκτικά στο latency, τουλάχιστον για αρχή. Δεν υποσχόμαστε 4K, 60fps για να μας πληρώσετε $6.99 το μήνα. Δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε να αγοράσετε ένα κομμάτι hardware όπως ένα controller. – Jason Rubin, Αντιπρόεδρος VR Play, Facebook

Επιπλέον, υποστηρίζεται το cross-play, δηλαδή αν παίζατε την cloud έκδοση του παιχνιδιού μπορείτε να παίξετε με αυτούς που το έχουν εγκατεστημένο. Επίσης, αν αποφασίσετε να κατεβάσετε τελικά το παιχνίδι στο κινητό σας, η πρόοδος που είχατε κάνει στο cloud θα μεταφερθεί στην εφαρμογή.

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας προφίλ, το Facebook σας επιτρέπει να διαλέξετε ένα όνομα παίκτη και ένα avatar για τα παιχνίδια σας.

Η υπηρεσία ξεκινά από σήμερα με beta στις ΗΠΑ και τα περισσότερα παιχνίδια περιλαμβάνουν κυρίως Android ports όπως το Asphalt 9 και το Mobile Legends: Adventure. Θα είναι διαθέσιμα στην Android εφαρμογή του Facebook και στο web, αλλά όχι στο iOS.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 2 =