αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔωρεάν σεμινάριο για να γίνεις «Tech Leader», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δωρεάν σεμινάριο για να γίνεις «Tech Leader», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το journey2Jobs, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, περιλαμβάνει εντατική εκπαίδευση 50 νέων σε εξειδικευμένες δεξιότητες που έχει ανάγκη η αγορά, προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση, διαφοροποίηση οπτικής και επιλογών, ανάπτυξη κινήτρων (soft και hard skills).

Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει επικοινωνία με περισσότερες από 100 εταιρείες για τον εντοπισμό των αναγκών της αγοράς αναφορικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Βασικός στόχος του προγράμματος, κατά την πρώτη ετήσια φάση υλοποίησής του, είναι ποσοστό μεγαλύτερο του 60% των συμμετεχόντων να έχουν ενταχθεί με σταθερή απασχόληση στην αγορά εργασίας. Το Journey2Jobs παρέχει την εκπαίδευση στους συμμετέχοντες χωρίς κόστος και υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στόχος του Προγράμματος:

  • Εξειδικευμένη κατάρτιση 50 υποψήφιων
  • Εκπαίδευση 200 ωρών
  • 160 ώρες στον προγραμματισμό βάσει των σύγχρονων αναγκών της αγοράς εργασίας
  • 25 ώρες προετοιμασίας για πρόσληψη στην αγορά εργασίας (π.χ. σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη κλπ.)
  • 20 ώρες coaching
  • Πρόσληψη 60%+ των υποψηφίων σε θέσεις σχετικές με τον προγραμματισμό

Σε ποιους απευθύνεται: υποψήφιοι εκτός εργασίας, 20-40 ετών, απόφοιτοι Σχολών Θετικών Επιστημών.

Εφαρμογή: Ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο του επαγγελματικού προσανατολισμού, της ενδυνάμωσης του προσωπικού και επαγγελματικού προφίλ, της ανάπτυξης εξειδικευμένων ψηφιακών δεξιοτήτων απαραίτητων στην αγορά θα εργαστούν στον πρώτο ετήσιο κύκλο του προγράμματος με ομάδα 50 νέων. Στόχος η δημιουργία σταθερής απασχόλησης που συμβαδίζει με τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις επιθυμίες τους. Η επιλογή και ο σχηματισμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί με συνδυασμό προσωπικών συνεντεύξεων, tests και άλλων εργαλείων που συναξιολογούν τις ικανότητες, τα κίνητρα, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα.

Το πρόγραμμα journey2jobs παρέχει 200 ώρες εκπαίδευσης σε εξειδικευμένα αντικείμενα Προγραμματισμού, σε προσωπικές δεξιότητες που έχει ανάγκη η αγορά εργασίας καθώς και σε life and business coaching.Το συνολικό πρόγραμμα υλοποιείται με συνδυασμό ομαδικών συνεδριών και e-learning.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 20 =