αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔωρεάν εργαστήρι επιχειρηματικότητας για νέους 18-35 ετών

Δωρεάν εργαστήρι επιχειρηματικότητας για νέους 18-35 ετών

Είσαι 18-35 και σκέφτεσαι να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεσαι καθοδήγηση από τους επαγγελματίες της αγοράς;

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ, μάθε τις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας αλλά και τις τακτικές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση, διεκδικώντας 1.000€ κεφάλαιο έναρξης, στο εντατικό εκπαιδευτικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας Business for YOUth και ξεκίνα την καριέρα των ονείρων σου από εδώ!

Πέμπτη 6 & Παρασκευή 7 Ιουνίου
09:00 – 17:00 | International Rescue Committee, Λουίζης Ριανκούρ 64|Πύργος Απόλλων

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση, θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Στο δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας Business for YOUth, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και θα αναπτύξουν δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως επαγγελματίες ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Όσοι από τους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να επιλεγούν να παρακολουθήσουν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (διάρκειας 14 ωρών) στο οποίο θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική και καθοδήγηση από επιχειρηματίες και επαγγελματίες μέντορες και να διεκδικήσουν την αρχική χρηματοδότηση για την έναρξη της επιχείρησής τους.

Το Business for YOUth υλοποιείται στην Ελλάδα από το Solidarity Now και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση με την υποστήριξη του International Rescue Committee (IRC) και του Citi Foundation.

Η διαδικασία εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 23:59.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =