αρχικηVIRAL«Δωμάτια» ύπνου, γήπεδα μπάσκετ και άλλα: 7 επικές ανέσεις που προσφέρουν κάποιες εταιρίες στους εργαζομένους τους

«Δωμάτια» ύπνου, γήπεδα μπάσκετ και άλλα: 7 επικές ανέσεις που προσφέρουν κάποιες εταιρίες στους εργαζομένους τους

Ξεχάστε να θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι – αυτές οι καταπληκτικές ανέσεις που θα δείτε στη συνέχεια θα σας κάνουν να θέλετε να μείνετε πιο πολλές ώρες στο γραφείο.

1. “Δωμάτιο” ύπνου της Google
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Ο γίγαντας… της αναζήτησης είναι γνωστός για τους παιχνιδιάρικους, μη συμβατικούς χώρους εργασίας και τις ανέσεις που προσφέρει στους υπαλλήλους του. Αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα, θα ήταν οι “λοβοί” ύπνου. Αυτά τα ηχομονωτικά “δωμάτια” στοιχίζουν 7.500 δολάρια το καθένα και βρίσκονται στο κέντρο της Google στο Λονδίνο. Ένα πέρασμα από εδώ για 15-20 λεπτά (σε θέση “μηδενικής βαρύτητας”, με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω) υπόσχεται να βελτιώσει τη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη μάθηση αλλά και να ενισχύσει την εγρήγορση και την παραγωγικότητα.

2. Δωμάτιο “Zen” της Εventbrite
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Στον 6ο και στον 7ο όροφο ενός μάλλον λιτού γραφείου στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται η εταιρεία Eventbrite. Εκεί υπάρχει μια βιβλιοθήκη, ένα αμφιθέατρο, ένα καφέ πολλαπλών χρήσεων και διάφοροι δημιουργικοί χώροι. Ωστόσο, την παράσταση κλέβει η αιώρα για διαλογισμό και γιόγκα.

3. “Βρύση” μπύρας στο Twitter
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Το γραφείο του Twitter στο Μανχάταν έχει 400 400 υπαλλήλους, που μπορούν να απολαύσουν την μπύρα τους ό,τι ώρα θέλουν.

4. Γήπεδο Μπάσκετ της Nike
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Τα νεόκοπα γραφεία της Νike στη Νέα Υόρκη είναι εντυπωσιακά. Αλλά το κύριο αξιοθέατό τους είναι το εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα και να πετύχουν κάποια καλάθια.

5. Τοίχος αναρρίχησης στο Chesapeake Energy
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Η εταιρεία Chesapeake Energy είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φυσικού αερίου. Τα γραφείο τους διαθέτουν διάφορες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Εκείνοι, ωστόσο, που δεν έχουν φόβο για τα ύψη μπορούν να σκαρφαλώσουν στον εσωτερικό τοίχο αναρρίχησης ή να απολαύσουν το γυμναστήριο, που περιλαμβάνει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και γήπεδο ποδοσφαίρου.

6. Τσουλήθρα στο Workshop
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Το 2014, οι διευθυντές εγκατέστησαν μια μεγάλη εσωτερική τσουλήθρα για να μεταφέρουν τους εργαζομένους από τον ένα όροφο στον άλλον σε μόλις τρία δευτερόλεπτα.

7. Ο τοίχος του Facebook
perierga.gr - 7 απίθανες ανέσεις στο γραφείο!

Μέσα στα νέα γραφεία του στη Νέα Υόρκη, οι υπάλληλοι της εταιρείας απολαμβάνουν παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, ενώ έχουν και έναν σεφ ζαχαροπλαστικής. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι ένας μεγάλος “τοίχος” όπου οι υπάλληλοι γράφουν καθημερινά τις σκέψεις τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 8 =