αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔούλεψε από οπουδήποτε: 3 remote δουλειές που σε πληρώνουν με πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο

Δούλεψε από οπουδήποτε: 3 remote δουλειές που σε πληρώνουν με πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο

Η τάση με την remote εργασία καλά κρατεί. Άλλωστε αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία, είναι ότι πολλές δουλειές μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως. Με την χρήση ενός laptop και μίας σύνδεσης στο ίντερνετ.

Ο δημοφιλής ιστότοπος αναζήτησης εργασίας Indeed είδε αύξηση 40% στις θέσεις εργασίας εξ αποστάσεως μεταξύ Μαρτίου 2023 και Μαρτίου 2024. Αρκετές από αυτές προσφέρουν μισθούς άνω των 100.000 δολαρίων τον χρόνο.

Οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας αφορούν κλάδους της τεχνολογίας, των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, σύμφωνα με νέα έρευνα της FlexJobs.

Για να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία εξ αποστάσεως το FlexJobs εντόπισε τρεις θέσεις εργασίας που αμείβονται με τουλάχιστον 100.000 δολάρια και προσφέρουν ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης.

1. Διαχειριστής προϊόντων

Μέσος μισθός: 106,812 δολάρια

2. Διευθυντής διαχείρισης λογαριασμών

Μέσος μισθός: 103.820 δολάρια

3. Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης

Μέσος μισθός: 113.961 δολάρια

«Υπάρχει μια παρανόηση ότι οι προσλήψεις επιβραδύνονται δραστικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά πέρα από κάποιες περιστασιακές παύσεις λόγω διακοπών, οι περισσότερες εταιρείες, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων εξακολουθούν να προσλαμβάνουν, μεταξύ άλλων και για απομακρυσμένες θέσεις εργασίας», λέει ο ειδικός σε θέματα καριέρας του FlexJobs Keith Spencer, στο CNBC.

Για να κάνετε την αίτησή σας για εργασία εξ αποστάσεως να ξεχωρίζει -ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου- ο Spencer συνιστά δικτύωση με υπαλλήλους των εταιρειών. «Να οικοδομήσετε σχέσεις με ανθρώπους που κάνουν το είδος της εργασίας που έχετε στο στόχαστρό σας», λέει. «Το να έχετε μια εδραιωμένη σχέση με το δυνητικό σας αφεντικό ή τους συναδέλφους σας μπορεί να σας δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα», προσθέτει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =