αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δουλεύω από το κρεβάτι μου»: Η πρωινή ρουτίνα του δισεκατομμυριούχου Mark Cuban που τον βοηθά να είναι παραγωγικός

«Δουλεύω από το κρεβάτι μου»: Η πρωινή ρουτίνα του δισεκατομμυριούχου Mark Cuban που τον βοηθά να είναι παραγωγικός

Οι πετυχημένοι επιχειρηματίες συνήθως χτίζουν καθημερινές ρουτίνες που δεν τις αλλάζουν. Μία τέτοια αποκάλυψε ο Mark Cuban. O διάσημος επιχειρηματίας και επενδυτής ξυπνά μεταξύ 6:30 και 7 το πρωί και, χωρίς να σηκωθεί από το κρεβάτι, αφιερώνει μια ώρα απαντώντας σε email, όπως είπε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Podacast “What Now?”. Η οργάνωση αυτή νωρίς το πρωί τον βοηθά να διατηρείται παραγωγικός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόνισε.

Είναι εν μέρει ένα προνόμιο, παραδέχτηκε ο Cuban. Αρχικά για αυτό στράφηκε άλλωστε στην επιχειρηματικότητα- για να μπορεί να ελέγχει το πρόγραμμα του. Η καθημερινή του δουλειά σήμερα περιλαμβάνει τη διαχείριση μιας από τις εταιρείες που ίδρυσε, μιας φαρμακευτικής startup που ονομάζεται Cost Plus Drugs.

«Η όλη αξία του να είσαι σε αυτή τη θέση είναι απλώς να μπορείς να ελέγχεις τον χρόνο σου», είπε ο Cuban. «Είναι το μόνο asset που δεν μπορείς να ελέγξεις».

Το να ξεκινάς τη μέρα σου με email και μηνύματα δεν είναι πάντα ωφέλιμο για την ψυχική σου υγεία, είπε η ερευνήτρια ψυχολογίας Nicola Hughes στο CNBC το 2018. Αλλά για τον Cuban, το πρόγραμμα και οι επικοινωνίες του γίνονται πιο εύκολα μέσω των εισερχομένων του. Κάτι που τον βοηθά να προετοιμαστεί για την ημέρα- και φυσικά περιορίζει τις περιττές κλήσεις και email, όπως είπε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + nineteen =