αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔιστάζεις να βγεις έξω από την «ζώνη άνεσης» σου; Εδώ είναι 6 βήματα για να τα καταφέρεις

Διστάζεις να βγεις έξω από την «ζώνη άνεσης» σου; Εδώ είναι 6 βήματα για να τα καταφέρεις

Έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι για να φτάσεις σε μια μεγάλη επιτυχία στην ζωή σου, πρέπει να βγεις έξω από την «ζώνη άνεσης» σου. Είναι κάτι που ισχύει σίγουρα στα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στα προσωπικά. Καμία μεγάλη αλλαγή δεν πρόκειται να έρθει, αν κάθεσαι συνεχώς… στην ασφάλεια του καναπές σου, κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε ημέρα, δεν παίρνεις κανένα ρίσκο.

Βλέποντας τις ιστορίες των πιο πετυχημένων ανθρώπων του κόσμου, διαπιστώνεις ότι σχεδόν όλοι τους, σε κάποια στιγμή στην ζωή τους, πήραν τολμηρές αποφάσεις. Έκαναν το απρόσμενο, ξάφνιασαν τους άλλους, και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο στόχο τους. Ακόμα κι αν αυτός έμοιαζε ως κάτι αδύνατο στην αρχή.

Αλλά εδώ υπάρχει ένα πρακτικό ερώτημα: Πως μπορεί κάποιος να ξεπεράσει τους φόβους του και να βγει έξω από την «ζώνη άνεσης» του; Στο παρακάτω γράφημα, θα δεις τα 6 βήματα που πρέπει να κάνεις. Ξεκινώντας φυσικά από το να πιστέψεις ότι τα πράγματα όντως μπορούν να αλλάξουν. Έχεις περισσότερες δυνατότητες από όσες ίσως νομίζεις.

https://i.pinimg.com/originals/fe/30/0f/fe300f5c1a76bbacf3b79df5f80b0942.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + ten =