αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιαρροή: Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G

Διαρροή: Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς, όπου στις 11 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S20 και του νέου αναδιπλούμενου Samsung Galaxy Bloom. Μέχρι στιγμής έχουμε δει renders για τα τρία μοντέλα της σειράς, αλλά πριν από λίγη ώρα, η ιστοσελίδα XDA-Developers αποκάλυψε και τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G.

Samsung Galaxy S20+ 5G: Διέρρευσαν οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του

Samsung Galaxy S20+ 5G: Διέρρευσαν οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του

Όπως μπορούμε να δούμε, το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς θα έρθει με οθόνη Infinity-O (οπή κεντρικά επάνω) με γυαλί 2.5D και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, αν και η καμπύλη μοιάζει μικρότερη από προηγούμενα panels της εταιρείας και η ομάδα των XDA-Developers αναφέρει πως μοιάζει σχεδόν επίπεδη.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται ξεκάθαρα το μεγάλο ορθογώνιο camera module με πέντε αισθητήρες και LED flash. Ο κύριος αισθητήρας θα είναι 108MP και θα υπάρχει δυνατότητα για 5x οπτικό zoom. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 6.9’’ QHD+ AMOLED, επεξεργαστή Exynos 9830 ή Snapdragon 865 (ανάλογα με την αγορά), 12GB μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο, 5G modem, λειτουργικό σύστημα Android 10 με One UI 2.0 και μπαταρία 5000mAh, ενώ το πάχος του αναμένεται στα 8.8mm – 10.2mm (λόγω του εξογκωμένου camera module).

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + thirteen =