αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔιακοπές για… μπάνια κάνουν στην Εθνική Τράπεζα και οι διεργασίες κορυφής θα συνεχιστούν από Σεπτέμβρη

Διακοπές για… μπάνια κάνουν στην Εθνική Τράπεζα και οι διεργασίες κορυφής θα συνεχιστούν από Σεπτέμβρη

Το έχουμε ξανά γράψει εδώ στο It’s Possible: Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι καθόλου χαλαρό για την Εθνική Τράπεζα. Μέσα στον Ιούλιο, είχαμε την ξαφνική παραίτηση του Αλέξανδρου Μπένου, Chief Risk Officer της τράπεζας με θητεία στην Εθνική από το 2.000. «Η Eθνική Tράπεζα ευχαριστεί τον κ. Μπένο για τις υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι σήμερα στην Τράπεζα και του εύχεται επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες», σημειωνόταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΤΕ.

Όπως ανέφερε τότε σε ρεπορτάζ του το Sofokleousin.gr, η παραίτηση Μπένου, η σύμβαση του οποίου είχε μόλις πρόσφατα ανανεωθεί από το διοικητικό συμβούλιο, συνδέεται με την προσπάθεια που καταβάλλει αυτή την περίοδο ο διευθύνων σύμβουλος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, να επιβάλει πρόσωπα της εμπιστοσύνης του σε νευραλγικές θέσεις. Πρέπει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα αρκετές ακόμη αποχωρήσεις μεσαίων στελεχών.

Τώρα, φαίνεται ότι οι διεργασίες κορυφής κάνουν μια παύση. Ο λόγος; Σύμφωνα με το FmVoice.gr, αυτός δεν είναι άλλος… από τα καλοκαιρινά μπάνια. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι όποιες εσωτερικές εξελίξεις θα πραγματοποιηθούν από τον Στεπτέμβρη.

Τα πλήγματα τον τελευταίο καιρό είναι βέβαια αρκετά για την Εθνική. Πρόσφατα είχαμε άλλωστε την είδηση με το βαρύ πρόστιμο ύψους 252.000 ευρώ που έλαβε η Εθνική Τράπεζα μετά από έλεγχο της Επιθεώρησης Εργασίας. Αφού έγινε επιτόπιος έλεγχος των επιθεωρητών σε παράρτημα της τράπεζας, διαπιστώθηκε ότι υπάλληλοι κρατούνταν στην εργασία τους, πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου. Συγκεκριμένα, όπως σημειώθηκε στις σχετικές ανακοινώσεις, διαπιστώθηκαν 14 παραβάσεις που αφορούσαν τα χρονικά όρια εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 18 =