αρχικηVIRAL«Διαθέτουν… νεκροτομείο»: Μία πρώην εργαζόμενη αποκάλυψε 3 μυστικά που έχουν τα κρουαζιερόπλοια

«Διαθέτουν… νεκροτομείο»: Μία πρώην εργαζόμενη αποκάλυψε 3 μυστικά που έχουν τα κρουαζιερόπλοια

Μια Αυστραλή πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο, η TikToker Lauren, αποκάλυψε τρία μυστικά που δεν γνωρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια. Η ίδια ανέφερε μέσω του προφίλ της καταστάσεις που έχει συναντήσει η ίδια δουλεύοντας σε κρουαζιερόπλοιο, συμφωνα με την the-sun.com.

Όπως αναφέρει η Lauren το πρώτο πράγμα που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι το γεγονός ότι διαθέτουν νεκροτομείο. Και αυτό έχει μια λογική, όπως λέει η ίδια καθώς έτσι αν τυχόν κάποιος χάσει τη ζωή του εν πλω, να μην χρειαστεί το κρουαζιερόπλοιο να βιαστεί για να δέσει σε κάποιο λιμάνι. Με αυτό τον τρόπο δεν διαταράσσεται το ταξίδι των άλλων επιβατών και ο νεκρός θα μεταφερθεί στην περιοχή που κριθεί κατάλληλη από το πλήρωμα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η ίδια έχει δει τη διαδικασία που βγάζουν πτώμα από το νεκροτομείο για να το κατεβάσουν από το πλοίο.

Το δεύτερο ανατριχιαστικό και κάπως παράξενο δεδομένο που δεν ξέρουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι ότι μέσα σε αυτά οι… εγκληματίες είτε σημαντικών ποινικών πράξεων είτε λιγότερο σημαντικών δεν μένουν ατιμώρητοι. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα στο πλοίο υπάρχει κελί! Κανονικό κελί στο οποίο καταλήγει όποιος κάνει παράνομη πράξη και πρέπει να συλληφθεί.  Το συγκεκριμένο κελί δεν είναι μόνο για επιβάτες αλλά και για τυχόν παραβάσεις του πληρώματος.

Τέλος, αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, η Lauren αποκάλυψε ότι στο κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν δεν υπήρχε ο αριθμός 13! Καμπίνες, καταστρώματα κλπ είχαν την κανονική αρίθμηση πλην του 13! Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος παρά η δεισιδαιμονία που συνοδεύει αυτό τον αριθμό. Και αυτό δεν συνέβαινε μόνο σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν εκείνη αλλά και σε άλλα.

Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok έπεσαν βροχή, με αρκετούς χρήστες να συμφωνούν μαζί της και να αναφέρουν ότι όντως πρόκειται για «ανατριχιαστικές πληροφορίες», ενώ άλλοι έκαναν χιούμορ και χαρακτήρισαν την κρουαζιέρα ως «μια νύχτα του Χάλογουιν».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =