αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιαδραστικός χάρτης: Δες σε ποια κοντινά βενζινάδικα η τιμή της βενζίνης έχει πέσει κάτω από τα 2 ευρώ/λίτρο

Διαδραστικός χάρτης: Δες σε ποια κοντινά βενζινάδικα η τιμή της βενζίνης έχει πέσει κάτω από τα 2 ευρώ/λίτρο

Σημαντική πτώση καταγράφουν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης ακολουθώντας την υποχώρηση των διεθνών τιμών του καυσίμου το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή της αμόλυβδης πανελλαδικά στις 9 Αυγούστου βρισκόταν στα 2,074 ευρώ/ λίτρο. Ωστόσο, οι τιμές καθημερινά κινούνται πτωτικά και είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική δεκάδες πρατήρια πωλούν την αμόλυβδη κάτω από τα 2 ευρώ το λίτρο.

Αλλά πως μπορείς να εντοπίσεις που πωλείται φθηνή βενζίνη;

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή με το όνομα FuelDaddy σου δείχνει τα κοντινότερα βενζινάδικα με τις τιμές τους, έτσι ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις την σύγκριση.

Το FuelDaddy έχει συγκεντρώσει για εσένα βενζινάδικα από όλη την Ελλάδα σε μια πλατφόρμα ώστε να μπορείς να συγκρίνεις τιμές καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, αέριο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης).

Μπορείς να δεις τα βενζινάδικα που είναι κοντά σου και τις τιμές τους, μέσα από τον διαδραστικό χάρτη εδώ.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει.

Οι υπηρεσίες του FuelDaddy παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες μέσω web και mobile εφαρμογών για Android και iOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − one =