αρχικηVIRALΔιαδικτυακές αναζητήσεις: Αυτοί είναι οι προορισμοί του εξωτερικού που «ψάχνουν» τώρα οι Έλληνες

Διαδικτυακές αναζητήσεις: Αυτοί είναι οι προορισμοί του εξωτερικού που «ψάχνουν» τώρα οι Έλληνες

Η Ιταλία παρέμεινε στην κορυφή της ταξιδιωτικής ζήτησης των Ελλήνων τον Ιανουάριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των διαδικτυακών αναζητήσεων που συγκεντρώνει η Tourix. Ακολουθεί η Γαλλία στη δεύτερη θέση, ενώ η Τουρκια ανέβηκε τον πρώτο μήνα του έτους στην 3η θέση μετακινώντας την Βουλγαρία στην 10η. Παράλληλα, σύμφωνα με τα δεδομένα που παραθέτει η Tourix, εταιρεία που εξειδικεύεται στο Digital Tourism Marketing, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ ανέβηκαν στην κατάταξη, στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ενώ νέα εμφάνιση στο top-10 των αναζητήσεων ήταν η Ολλανδία η οποία κατέλαβε την 6η θέση.

Αναλυτικά, οι κορυφαίες χώρες με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ζήτηση των Ελλήνων για τον Ιανουάριο του 2022 (με βάση τον όγκο αναζητήσεων από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα για διαμονή στο εξωτερικό), ήταν:

1. Ιταλία

2. Γαλλία

3. Τουρκία

4. Ηνωμένο Βασίλειο

5. Ηνωμένες Πολιτείες

6. Ολλανδία

7. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

8. Αυστρία

9. Ισπανία

10. Βουλγαρία

Ποιες πόλεις συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Σε ό,τι αφορά την κατάταξη των πόλεων στο εξωτερικό με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ζήτηση από Ελλάδα για τον Ιανουάριο του 2022, στην κορυφή παρέμειναν το Παρίσι και η Ρώμη. Το Λονδίνο ανέβηκε στην 3η θέση και η Κωνσταντινούπολη διατήρησε την 4η θέση στην κατάταξη. Σημαντική ήταν η είσοδος του Άμστερνταμ στην κατάταξη, λαμβάνοντας την 5η θέση. Το Ντουμπάι ανέβηκε στην 6η θέση μετακινώντας την Βιέννη στην 7η θέση.

Αναλυτικά οι top 10 πόλεις του εξωτερικού με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ζήτηση των Ελλήνων για τον Ιανουάριο του 2022 ήταν:

1. Παρίσι

2. Ρώμη

3. Λονδίνο

4. Κωνσταντινούπολη

5. Άμστερνταμ

6. Ντουμπάι

7. Βιέννη

8. Βουδαπέστη

9. Μιλάνο

10. Νέα Υόρκη

Σημειώνεται ότι η έρευνα βασίζεται στον όγκο αναζητήσεων στη Google από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα για διαμονή στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 8 =