αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιέρρευσαν οι χρηματικές αμοιβές που παίρνουν οι Streamers στο Twitch- Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι (Λίστες)

Διέρρευσαν οι χρηματικές αμοιβές που παίρνουν οι Streamers στο Twitch- Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι (Λίστες)

Ένας χάκερ απέκτησε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα της δημοφιλούς πλατφόρμας video streaming Twitch και έβγαλε στη φόρα πολλές πληροφορίες. Η διαρροή περιλαμβάνει όλο τον πηγαίο κώδικα, εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό της εταιρείας, εργαλεία ασφάλειας και αναφορές από αναλύσεις που έχουν γίνει στον ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκαν και λίστες με τους πιο ακριβοπληρωμένους streamers της πλατφόρμας, με όλες τις λεπτομέρειες για τα ποσά που παίρνουν. Όπως σημειώνεται, αυτά είναι τα χρηματικά ποσά που παίρνουν οι Streamers απευθείας από το Twitch, άρα δεν περιλαμβάνονται χορηγίες ή άλλες συνεργασίες που πιθανόν έχουν κάποιοι και είναι έξτρα έσοδα. Κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να δείτε τις λίστες σε μεγέθυνση.

Ο χάκερ αναφέρει ότι έχει κι άλλα στοιχεία στην κατοχή του και τις επόμενες μέρες ίσως ακολουθήσουν νέες αποκαλύψεις. Προς το παρόν πάντως το Twitch αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει την επίθεση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο