αρχικηVIRALΔιάσημη πλατφόρμα δίνει δωρεάν πορνό στις περιοχές που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Διάσημη πλατφόρμα δίνει δωρεάν πορνό στις περιοχές που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε μια μεγάλη πλατφόρμα πορνό για να… πολεμήσει τον κορωνοϊό. Όπως ανακοίνωσε προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Πρόκειται για την πλατφόρμα xHamster. Ο Alex Hawkins, αντιπρόεδρος του xHamster, ανακοίνωσε ότι προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των υπηρεσιών υγείας να ελέγξουν τον κορωναϊό, παρέχει δωρεάν premium συνδρομή μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020 σε όλους τους κατοίκους της Τεχεράνης (Ιράν), της Wuhan (Κίνα), της Daegu (Νότια Κορέα), της Τενερίφης (Κανάρια Νησιά) και των περιοχών της Λομβαρδίας και του Βένετο στη Βόρεια Ιταλία.

«Ο ευκολότερος τρόπος να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού είναι να αποφύγουμε τη φυσική επαφή με άλλους ανθρώπους και εκεί ακριβώς μπορεί να βοηθήσει το πορνό. Γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη επιθυμία για σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Το πορνό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύνεση σε αυτή τη φάση ώστε να κρατήσει τους πολίτες στα υπνοδωμάτια και τα διαμερίσματα τους, μακριά από τους δρόμους», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η παροχή ενεργοποιείται με αποστολή email στη διεύθυνση media@xhamster.com, γράφοντας στο θέμα “COVID-19”.

https://i2.wp.com/tecky.eu/wp-content/uploads/2020/02/xHamster-COVID-free-premium-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-Tecky-2.jpg?w=1000&ssl=1

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 3 =