αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔημιουργείται το SAP Center of Excellence- 100 νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δημιουργείται το SAP Center of Excellence- 100 νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η PwC Ελλάδας, σε συνεργασία με το δίκτυο της PwC στο EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), επενδύει στη δημιουργία SAP Center of Excellence. Στόχος είναι η υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού υψηλής δυναμικής που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών του πολυεθνικού δικτύου της PwC σε περισσότερες από 55 χώρες που ανήκουν στο ΕΜΕΑ.

Το SAP Center of Excellence της PwC Ελλάδας θα δημιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας σημαντικά την ήδη υπάρχουσα ομάδα των 50 έμπειρων επαγγελματιών που διαχειρίζονται με επιτυχία έργα μετασχηματισμού μεγάλου εύρους. Οι 150 επαγγελματίες που θα στελεχώσουν το SAP Center of Excellence θα έχουν τη βάση τους στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την περαιτέρω στελέχωση του SAP Center of Excellence, η PwC Ελλάδας θα προσλάβει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, αναλυτές, business applications ειδικούς και project managers. Οι διαδικασίες των πρώτων προσλήψεων έχουν ήδη ξεκινήσει και η ολοκλήρωση και στελέχωση θα γίνει μέχρι το τέλος του 2020. Η ομάδα θα λάβει ανάλογη εκπαίδευση από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας από την Ελλάδα καθώς και από το δίκτυο της PwC, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα για μεγάλα έργα μετασχηματισμού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − five =