αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔημιουργείται Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για τους Νότιους της Αττικής

Δημιουργείται Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για τους Νότιους της Αττικής

Τη δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ) από τους δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, προβλέπει ειδική δράση της Περιφέρειας Αττικής, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 4,4 εκατ. ευρώ.

Το Κέντρο θα παρέχει στις υφιστάμενες και νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις και υποψήφιους επενδυτές εξειδικευμένη πληροφόρηση ή και συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επιχειρηματικότητας, εξωστρέφειας και δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Euro2day.gr, θα παρακολουθεί την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία με την εκπόνηση σειράς μελετών και ερευνών και θα υποστηρίζει τους τρεις δήμους στη διαμόρφωση της στρατηγικής τους για την επιχειρηματικότητα, την υλοποίηση και την αποτίμηση δράσεων και πολιτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο θα λειτουργήσει ως τοπικός φορέας συγκέντρωσης, αποκωδικοποίησης και διάχυσης πληροφορίας σε επιχειρήσεις και δυνητικούς επενδυτές. Η πρόσβαση στο Κέντρο και στην παρεχόμενη πληροφόρηση θα είναι ελεύθερη για κάθε επιχείρηση ή δυνητικό επενδυτή, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς να προηγείται αξιολόγηση βάσει κριτηρίων. Στόχος είναι το Κέντρο να παρέχει υποστήριξη σε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ή τους δυνητικούς επενδυτές με τη μορφή στοχευμένης και έγκυρης ενημέρωσης και καθοδήγησης, η οποία θα διατίθεται στις επιχειρήσεις που θα απευθυνθούν σε αυτό, ενώ σημαντικό μέρος της πληροφορίας, των εργαλείων και του υλικού θα είναι διαθέσιμο προς κάθε ενδιαφερόμενο μέσω ειδικής ιστοσελίδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + one =