αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔεύτερο κρουαζιερόπλοιο απέκτησε η Celestyal

Δεύτερο κρουαζιερόπλοιο απέκτησε η Celestyal

Την απόκτηση του δεύτερου νέου κρουαζιερόπλοιού της, τη φετινή χρονιά, ανακοινώνει η Celestyal. Το Celestyal Discovery ακολουθεί το Celestyal Journey που προστέθηκε πρόσφατα, σηματοδοτώντας την πλήρη ανανέωση του στόλου και την περαιτέρω δέσμευση της εταιρείας για σημαντικές επενδύσεις με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση, το Celestyal Discovery θα φτάσει στον Πειραιά, όπου κατά τη διάρκειά του χειμώνα θα εκτελεστούν εκτεταμένες αναβαθμίσεις και στα δύο πλοία της εταιρείας εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που ξεκινάει το Μάρτιο του 2024.

«Δεδομένων των δυναμικών επιχειρηματικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά, είμαστε ενθουσιασμένοι που επισπεύσαμε την ανανέωση του στόλου μας, καλωσορίζοντας το Celestyal Discovery στην οικογένεια της Celestyal», δήλωσε ο Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

«Το Celestyal Discovery, όπως και το Celestyal Journey, θα υποβληθεί σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, σηματοδοτώντας περαιτέρω την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να διατηρούμε τους επιβάτες μας ικανοποιημένους. Ως ένα πρωτοποριακό brand, η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο την επόμενη σεζόν, με ανανεωμένο στόλο, εταιρική ταυτότητα, δίκτυο και ανανεωμένο προσανατολισμό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 15 =