αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εταιριών του Σάκη Ρουβά

Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εταιριών του Σάκη Ρουβά

Στο προσκήνιο ήρθαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σάκη Ρουβά με αφορμή την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών του από την Progresive PR, εταιρεία δημοσίων σχέσεων με την οποία συνεργάζονταν επι χρόνια ο καλλιτέχνης.

Όπως σημειώνει το News247.gr, πρόκειται για τις εταιρείες “Σάκης Ρουβάς, Μουσική και Καλλιτεχνική ΕΠΕ” και “SK Κτηνοτροφική”. Η πρώτη όπως προδίδει και το όνομα της συγκεντρώνει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό της παρουσιάζει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της.

Συγκεκριμένα το 2016 ο κύκλος εργασιών της διαμορφώθηκε σε 684,1 χιλ. ευρώ από 476,6 χιλ. ευρώ που ήταν το 2015 ενώ κατά την τελευταία χρήση η εταιρεία παρουσίασε κέρδη ύψους 32 χιλ ευρώ από ζημιές ύψους 163 χιλ. ευρώ το 2015.

Η SK Κτηνοτροφική η οποία δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ και συγκεκριμένα στο βιοαέριο είναι υπόθεση μόλις τριών ετών. Στις τελευταίες χρήσεις εμφανίζει μηδενικό κύκλο εργασιών και ζημιές ύψους 2 χιλ. ευρώ το 2016 και 2,42 χιλ ευρώ το 2015.

Ξεκινάει η μονάδα βιοκαυσίμων

H επένδυσης βιοαερίου της εταιρείας SK Κτηνοτροφική στους Σοφάδες Καρδίτσας, φέρεται να είναι στην τελική φάση ολοκλήρωσης της . Η μονάδα έχει ισχύ 500 KW, ενώ ετησίως θα αδρανοποιεί κτηνοτροφικά απόβλητα 20.000 τόνων. Επισημαίνεται πως η υλοποίηση της συγκεκριμένης επένδυσης σχεδιάζεται από το 2013. Το βιοαέριο θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο θα εκχέεται στο δίκτυο, ενώ η θερμότητα θα αξιοποιείται σε παρακείμενο θερμοκήπιο της ίδιας εταιρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + nine =