αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό»: 9+1 συνταγές επιτυχίας που πρέπει να θυμάσαι

«Δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό»: 9+1 συνταγές επιτυχίας που πρέπει να θυμάσαι

Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους που ξεκινούν από το μηδέν και καταφέρνουν να φθάσουν στην επιτυχία. Και ενώ μπορεί να παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για να δημιουργηθεί ένα success story, το παρακάτω γράφημα κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Παραθέτει 10 συμβουλές επιτυχίας που πρέπει να θυμάσαι.

Οι περισσότερες από αυτές μάλιστα, είναι αρκετά απλές. Είναι πράγματα που μπορεί να εφαρμόσει σχεδόν ο καθένας. Σίγουρα μπορείς, για παράδειγμα, να γίνεις πιο θετικός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Η θετικότητα δίνει ώθηση στην δημιουργικότητα. Επίσης, για να φτάσεις στην επιτυχία, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό. Πολλά μεγάλα projects βασίστηκα σε ήδη υπάρχουσες ιδέες, τις οποίες κατάφεραν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Μην ξεχνάμε ότι πριν το Facebook υπήρχε το MySpace. Σήμερα, κανείς δεν θυμάται το MySpace.

Χρειάζεται επιμονή. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν επίμονοι από το ξεκίνημα της διαδρομής τους. Ακόμα κι αν έρθουν μερικές αποτυχίες (ναι, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα) πρέπει να συνεχίσεις. Δες τις 10 συμβουλές παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + seven =