αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν πρέπει να σκέφτεσαι: ‘Μια ημέρα θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου’. Αυτή η ημέρα μπορεί να μην έρθει ποτέ»

«Δεν πρέπει να σκέφτεσαι: ‘Μια ημέρα θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου’. Αυτή η ημέρα μπορεί να μην έρθει ποτέ»

Με μια νέα ανάρτηση του στο Facebook, ο γνωστός επιχειρηματίας, επενδυτής και οικονομικός σύμβουλος, Tai Lopez, κατάφερε πάλι να γίνει viral. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ενεργό στα social media. Σε τι αναφέρθηκε αυτή τη φορά: Έπιασε το θέμα του κατά πόσο πρέπει να δρούμε σήμερα, και να κάνουμε αυτά που θέλουμε στη ζωή μας. Και να μην αφήνουμε πράγματα για «αύριο».

Η άποψη του Tail Lopez είναι ξεκάθαρη: «Δεν μπορείς πάντα να σκέφτεσαι: ‘Μια ημέρα θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου’. Αυτή η ημέρα μπορεί να μην έρθει ποτέ», λέει αρχικά ο ίδιος.

Και συμπληρώνει ότι πρέπει να δράσεις σήμερα. Αυτή είναι άλλωστε μια φράση που έχουν εκφράσει και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες. Ποτέ δεν θα υπάρξει η «τέλεια στιγμή» για να κάνεις κάτι, έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου. Πρέπει απλά να ξεκινήσεις τώρα.

Posted by Tai Lopez on Montag, 18. Dezember 2017

Τελευταίο σχόλιο
  • Ο συγκεκριμένος κύριος τι δουλειά κάνει? Τι επιχειρήσεις ακριβώς έχει ? Πώς έκανε τα υποτιθέμενα λεφτά που έχει? Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή που θεοποιουμε ο,τι μας πλασάρει ο καθένας con artist στα social media. Το πιο θλιβερό είναι ότι τέτοια πράγματα αναπαράγονται και από νέα και φρέσκα ενημερωτικά site. Πραγματικά κρίμα

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =