αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔεν μπορείς να διαχειριστείς τον χρόνο σου; Εδώ είναι 17 tips για να βελτιώσεις την κατάσταση «στα γρήγορα»

Δεν μπορείς να διαχειριστείς τον χρόνο σου; Εδώ είναι 17 tips για να βελτιώσεις την κατάσταση «στα γρήγορα»

Πάντα χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο. Πάντα μένει «κάτι ακόμα να κάνουμε». Έτσι όπως τρέχουν οι ρυθμοί στην καθημερινότητα μας, ο χρόνο δεν είναι ποτέ αρκετός. Από την άλλη, η ημέρα έχει 24 ώρες και δεν πρόκειται να μεγαλώσει ποτέ. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου. Αυτό είναι το «μυστικό» για να προλάβεις περισσότερα πράγματα μέσα σε μια ημέρα.

Υπάρχουν κάποιες πρακτικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σίγουρα πρέπει να φτιάξεις ένα ημερήσιο πλάνο. Καθόρισε συγκεκριμένο χρόνο για το κάθε task. «Ομαδοποίησε» παρόμοια tasks. Απενεργοποίησε τους αντιπερισπασμούς (π.χ. social media, τηλεόραση). Και φυσικά, να ξέρεις το πότε να λες «όχι». Δες τα 17 tips για να διαχειριστείς τον χρόνο σου σωστά, στο παρακάτω γράφημα.

https://mastroianniconsulting.files.wordpress.com/2018/01/17-quick-tips-for-better-time-management_5475988850c96_w1500.jpg?w=620

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =