αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν μετρά τι θα μάθεις. Μετρά ποιον θα συναντήσεις»: Η συμβουλή του Gary Vaynerchuk σε όσου πάνε για πρακτική αυτό το καλοκαίρι

«Δεν μετρά τι θα μάθεις. Μετρά ποιον θα συναντήσεις»: Η συμβουλή του Gary Vaynerchuk σε όσου πάνε για πρακτική αυτό το καλοκαίρι

Παραδοσιακά, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η περίοδος στην οποία πολλοί νέοι πάνε σε επιχειρήσεις για να κάνουν την πρακτική τους. Με αυτή την αφορμή, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, δίνει τη δική του συμβουλή στους «πρακτικάριους». Μέσα σε ένα βίντεο μόλις 2:32 λεπτών που ανέβασε στο Facebook.

Όπως λέει: «Δεν έχει σημασία τι θα μάθεις αυτό το καλοκαίρι, αλλά ποιον θα συναντήσεις». Σημειώνοντας, ότι πολλά από τα πράγματα που κάνουν οι ασκούμενοι στις εταιρίες, τα γνωρίζουν ήδη από πριν. Είναι σημαντικό να μιλάς με άλλους ανθρώπους, να κάνεις networking, να πας σε events.

«Δημιούργησε σχέσεις», τονίζει μεταξύ άλλων ο γνωστός businessman. Ενώ από την άλλη, δεν είναι το βασικό ζητούμενο να μάθεις κάποια τεχνικά πράγματα πάνω στη δουλεία. Αυτά βοηθούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, στη συγκεκριμένη φάση.

Listen Up Interns

Interns and parents of interns listen up … Please allow me 2:32 to give you something to ponder

Posted by Gary Vaynerchuk on Donnerstag, 22. Juni 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − six =