αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν κερδίζεις πάντα, ακόμα κι αν προσπαθήσεις πολύ»: 2+1 μαθήματα από την Ελληνίδα της NASA

«Δεν κερδίζεις πάντα, ακόμα κι αν προσπαθήσεις πολύ»: 2+1 μαθήματα από την Ελληνίδα της NASA

Ένα νέο ενδιαφέρον post, έκανε στη σελίδα της στο Facebook, η Ελένη Αντωνιάδου. Πρόκειται φυσικά για την Ελληνίδα που εργάζεται στη NASA. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε μερικά μαθήματα που αφορούν τις προσπάθειες που κάνουμε για να φτάσουμε στην μεγάλη νίκη. Όποια κι αν είναι αυτή για τον καθένα.

Η Ελένη Αντωνιάδου παρέθεσε 3 συγκεκριμένες φράσεις:

1# Η ομαδική προσήλωση για έναν κοινό στόχο χρειάζεται λογική & συναισθηματική νοημοσύνη

2# Δεν κερδίζεις πάντα παρά τις καλύτερες των προσπαθειών σου

3# Στη νίκη έχουν δικαίωμα όλοι και δεν είναι προνόμιο κανενός

Με την ίδια να συμπληρώνει ότι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθε παίζοντας βόλλευ στον Ηρακλή. Σίγουρα όμως, είναι συμβουλές που ταιριάζουν και με την επιχειρηματικότητα.

1. Η ομαδική προσήλωση για έναν κοινό στόχο χρειάζεται λογική & συναισθηματική νοημοσύνη2. Δεν κερδίζεις πάντα παρά τις…

Posted by Eleni Antoniadou on Freitag, 19. Januar 2018

Η Ελένη Αντωνιάδου γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή την Οξυά, Ιωαννίνων και το Λιπαρό Πέλλας. Άρχισε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Ελλάδα, με αντικείμενο την «Πληροφορική με εφαρμογές στη Βιοϊατρική» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα αντικείμενα «Βιομηχανική», «Νανοτεχνολογία και Αναγεννητική Ιατρική» και στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Βιοεπιστήμονες» στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Παράλληλα, επιλέχθηκε και φοίτησε στην Ακαδημία της NASA και δούλεψε ερευνητικά στο εργαστήριο Εξερεύνησης του Πλανήτη Άρη στον τομέα της νανοτεχνολογίας και της συνθετικής βιολογίας, όπως επίσης και στο τμήμα εκπαίδευσης αστροναυτών για βιοϊατρικά πειράματα.

Το 2011, συνεισέφερε στην έρευνα που έκανε πραγματικότητα την πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση τεχνητού οργάνου στον κόσμο, βοηθώντας στη δημιουργία μια τεχνητής τραχείας για 36χρονη -στο τελικό στάδιο- καρκινοπαθή.

Σήμερα, είναι συν-ιδρύτρια της startup «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές» (Transplants Without Donors), με στόχο την μεταμόσχευση με τεχνητά όργανα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =