αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔεν θα υπάρχουν «ποινές» για όσους χρήστες του WhatsApp δεν δέχονται τους νέους Όρους Χρήσης

Δεν θα υπάρχουν «ποινές» για όσους χρήστες του WhatsApp δεν δέχονται τους νέους Όρους Χρήσης

Ύστερα από τη θύελλα αντιδράσεων για τις αλλαγές που θα ορίζονταν με τη νέα ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου του WhatsApp, η «μαμά» εταιρεία Facebook ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της messaging πλατφόρμας δεν θα στερηθούν λειτουργιών, εάν δεν αποδεχτούν τη νέα πολιτική.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες συζητήσεις με διάφορες αρχές και ειδικούς που ασχολούνται με την πολιτική απορρήτου των πλατφορμών, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα περιορίσουμε τη λειτουργικότητα στο WhatsApp για όσους χρήστες δεν έχουν ακόμη αποδεχθεί την ενημέρωση», δήλωσε εκπρόσωπος του WhatsApp.

Υπενθυμίζεται ότι είχε σημειωθεί σωρεία αντιδράσεων με την ανακοίνωση της νέας ενημέρωσης της πολιτικής απορρήτου στο WhatsApp, καθώς προέκυπτε ότι θα διακυβευόταν η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Ωστόσο, η WhatsApp διευκρίνισε πως δεν εγκυμονεί ουδείς κίνδυνος για τους χρήστες, καθώς η νέα ενημέρωση αφορά αποκλειστικά στα μηνύματα που αποστέλλονται σε επιχειρήσεις μέσω WhatsApp.

Μάλιστα, σύμφωνα με την WhatsApp, η πλειοψηφία των χρηστών έχουν αποδεχθεί τη νέα πολιτική απορρήτου ενώ συγχρόνως εξακολουθεί να στέλνει αυτόματα μία υπενθύμιση σε όσους την απορρίπτουν.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 8 =