αρχικηVIRAL«Δεν ζήλευα τις βόλτες και τους καφέδες, μάλλον… οι άλλοι ζήλευαν εμένα»: Ο Σ. Τσιτσιπάς μίλησε για τον δρόμο προς την κορυφή

«Δεν ζήλευα τις βόλτες και τους καφέδες, μάλλον… οι άλλοι ζήλευαν εμένα»: Ο Σ. Τσιτσιπάς μίλησε για τον δρόμο προς την κορυφή

Για το backstage του δικού του success story μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha. Ο νεαρός τενίστας μίλησε για το πως αντιλαμβάνεται την επιτυχία του, ενώ περιέγραψε και πτυχές από την διαδρομή που διένυσε, μέχρι να φτάσει στον στόχο του.

Ερωτηθής για το αν ζήλεψε ποτέ τους καφέδες και τις βόλτες που πήγαιναν οι συνομήλικοι του, απάντησε: «Οχι, ποτέ. Μάλλον οι άλλοι ζήλευαν εμένα με τα ταξίδια και τους αγώνες που έδινα».

Παράλληλα, ο ίδιο τόνισε πως αν του έλεγε κάποιος πριν 3 χρόνια ότι θα κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, θα τον περνούσε… για τρελό.

Για το αν τα χρήματα άλλαξαν τον χαρακτήρα και τα γενικότερα πλάνα του: «Εχω βγάλει σχετικά πολλά λεφτά από το άθλημα αλλά, επίσης έχω ξοδέψει πολλά για να φτάσω εδώ που είμαι. Οπότε, πρέπει να μείνω ταπεινός σε αυτό που κάνω. Δεν είναι σωστό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Σίγουρα, φαντάζομαι, θα αγοράσω ένα σπίτι στη Βουλιαγμενη, στον τόπο που μεγάλωσα».

Όσο για το τι θα ήθελε να κάνει μετά την καριέρα του στο τένις; «Να γίνω σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής, Παραγωγος ταινιών ή όλα αυτά μαζί», απαντά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 12 =