αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν ενημερωθήκαμε για τη στάση εργασίας» λέει η Beat- Την διαψεύδει το σωματείο εργαζομένων

«Δεν ενημερωθήκαμε για τη στάση εργασίας» λέει η Beat- Την διαψεύδει το σωματείο εργαζομένων

Περίεργο σκηνικό έχει δημιουργηθεί στην Beat τις τελευταίες ώρες. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας των εργαζομένων, για 3 ώρες. Μια είδηση που μάλιστα είχε κυκλοφορήσει σε αρκετά ΜΜΕ από νωρίς το πρωί.

Ωστόσο, η διοίκηση της εταιρίας υποστηρίζει ότι δεν ενημερώθηκε από το κλαδικό σωματείο για την προγραμματισμένη στάση εργασίας.

Διαφορετική εικόνα παρουσιάζει το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής νομού Αττικής. Υποστηρίζει αυτή η πλευρά: Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΤΗ.Π. με παρουσία Δικαστικού Επιμελητή παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα στα γραφεία της εταιρείας με σκοπό να γνωστοποιήσει στην διοίκηση όσο πιο επίσημα γίνεται -πέρα από το email- την στάση εργασίας, αλλά η διοίκηση αρνήθηκε να την παραλάβει. Η απόφαση τοιχοκολλήθηκε στην είσοδο της εταιρείας εν γνώση του επιμελητή.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς όπως γράφαμε και σε προηγούμενα άρθρα, η κατάσταση στην εταιρία φαίνεται ιδιαίτερα «θερμή», εν μέσω πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γράφαμε χτες, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε απολύσεις, «εθελοντικές» μειώσεις μισθών, καθώς και να κάνει χρήση της ΠΝΠ για την εκ περιτροπής εργασία με μείωση 50% στον μισθό με μονομερή εργοδοτική απόφαση. Τις ανακοινώσεις έκανε στους εργαζομένους ο CEO της εταιρίας, Νίκος Δρανδάκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − nine =