αρχικηVIRAL«Δεν είμαι κατοικίδιο και δεν μου αρκεί να πηγαινοέρχομαι στο πεζοδρόμιο»: Μια παρωδία του εγγράφου μετακίνησης

«Δεν είμαι κατοικίδιο και δεν μου αρκεί να πηγαινοέρχομαι στο πεζοδρόμιο»: Μια παρωδία του εγγράφου μετακίνησης

Μια παρωδία του εγγράφου μετακίνησης έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Σε αυτό παρουσιάζονται μερικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος έχει την ανάγκη να βγει από το σπίτι του. Λόγοι που δεν περιλαμβάνονται στο επίσημο έγγραφο που χρησιμοποιούμε όλοι στην περίοδο της καραντίνας.

Το παρακάτω έγγραφο σαφώς δεν είναι επίσημο. Ωστόσο μέσα από αυτό παρουσιάζονται και μερικές μεγάλες αλήθειες. Οι λόγοι για έξοδο που παραθέτει είναι οι εξής:

Β1 ― Είμαι σύζυγος/σύντροφος/κόρη και πρέπει να μετακινηθώ οπουδήποτε μακριά από τον σύζυγο/σύντροφο/πατέρα που με κακοποιεί.

Β2 ― Είμαι παιδί και πρέπει να μεταβώ στο πάρκο για να παίξω – δεν είμαι κατοικίδιο και δεν μου αρκεί να πηγαινοέρχομαι στο πεζοδρόμιο.

Β3― Είμαι έφηβος και πρέπει να συναντήσω τους φίλους μου γιατί κοντεύω να τρελαθώ από το μέσα και την πολλή οθόνη.

Β4― Είμαι ηλικιωμένη και πρέπει να μεταβώ κάπου ν’ αλλάξω δυο κουβέντες.

Β5 ― Είμαι ανασφάλιστη/μετανάστρια εργάτρια στη φροντίδα και πρέπει να πάω στη δουλειά μου – δεν με χειροκροτεί κανείς από τα μπαλκόνια.

B6 ― Δουλεύω 9 ώρες ασταμάτητα και από το σπίτι, και πρέπει να βγω έξω να αλλάξω παραστάσεις γιατί αλλιώς θα χτυπήσω τον κεφάλι μου στον τοίχο.

Β7 ― Είμαι ΑμεΑ και έχω απόλυτη ανάγκη να μεταβώ έξω χωρίς λόγο.

Β8 ― Είμαι άτομο με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και πρέπει να βγω για να δω τον ήλιο.

Β9 ― Είμαι μετανάστης και ζω σε υπόγειο με άλλους δέκα.

https://www.lifo.gr/icache/520/709/1/1620882_IMG_0393.jpeg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =