αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν βρίσκουμε εργαζομένους, με μισθούς ως 7 φορές πάνω από το βασικό»: Εδώ είναι οι ανοιχτές θέσεις της Aegean

«Δεν βρίσκουμε εργαζομένους, με μισθούς ως 7 φορές πάνω από το βασικό»: Εδώ είναι οι ανοιχτές θέσεις της Aegean

Η Aegean Airline δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους, όπως δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο επικεφαλής της εταιρίας, Ευτύχης Βασιλάκης.

Ο κ. Βασιλάκης, σχολιάζοντας τη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, υπογράμμισε πως όχι μόνο απουσιάζει η σύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, αλλά δεν παράγεται και ικανός αριθμός εξειδικευμένων στελεχών που θα ενταχθούν ομαλά στις επιχειρήσεις. Ανέφερε μάλιστα ότι η Aegean δυσκολεύεται πολύ να βρει το κατάλληλο προσωπικό, από τεχνικούς, πιλότους έως και αεροσυνοδούς παρ’ ότι οι αμοιβές είναι 4-5 φορές ή και 7 φορές πάνω τον βασικό μισθό και έχει αναγκαστεί να εκπονήσει δικά της προγράμματα για να καλύψει το κενό παρά το αυξημένο κόστος που συνεπάγονται τέτοιες πρωτοβουλίες.

«Από την Aegean λείπουν άνθρωποι επιχειρησιακοί, τεχνικοί, πιλότοι, οι οποίοι θέλουν εξειδικευμένα σχολεία και αρκετά μεγάλο κόστος για να βγουν σε αυτή την κατηγορία», σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως δυστυχώς το Κράτος, δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αλλά ποιες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές τώρα η Aegean; Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν, ότι μέσα στον Δεκέμβριο άνοιξε τις παρακάτω θέσεις. Βέβαια στις εν λόγω αγγελίες δεν αναφέρεται ο μισθός. Ωστόσο μπορείτε να το διαπιστώσετε οι ίδιοι, πηγαίνοντας για μια συνέντευξη. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δες τον νεαρό ιδρυτή των Mikel ο οποίος δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ μπροστά σε κάμερες (ΦΩΤΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 2 =