αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν έχεις χρόνο;»: Ο Gary Vaynerchuk εξηγεί με απολαυστικό τρόπο το πως… τιμωρεί όσους λένε αυτή τη δικαιολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν έχεις χρόνο;»: Ο Gary Vaynerchuk εξηγεί με απολαυστικό τρόπο το πως… τιμωρεί όσους λένε αυτή τη δικαιολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια από τις πιο κλισέ δικαιολογίες. Το έχουμε αναλύσει σε αρκετά άρθρα εδώ στο It’s Possible. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με καλές ιδέες εκεί έξω -ναι, και στην Ελλάδα- αλλά μόλις τους ρωτάς γιατί δεν προχωρούν σε πράξεις, μια από τις πιο συνηθισμένες απαντήσεις που θα ακούσεις, είναι «δεν έχω χρόνο».

Το ίδιο φαινόμενο έχει παρατηρήσει σε διάφορα μέρη του κόσμου ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και business coach, Gary Vaynerchuk. Στο παρακάτω βίντεο, εξηγεί με τον δικό του απολαυστικό τρόπο το πως… τιμωρεί όσους του λένε αυτή τη δικαιολογία. Όπως εξηγεί, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που λένε «δεν έχω χρόνο» κάτω από τις συμβουλές του στα social media.

Τι κάνει ο γνωστός businessman; Του ακολουθεί στα social media του. «Περιμένω σαν την κόμπρα στο γρασίδι», λέει. Και χτυπά την κατάλληλη στιγμή. Ο Gary Vaynerchuk μόλις δει κάποιους από τους χρήστες που «δεν έχουν χρόνο» να κάνουν κάποιο ποστ, για παράδειγμα, για τον Lebron James, τότε εμφανίζεται και τους πετάει τις αιχμηρές σπόντες του. «Δεν έχεις χρόνο, αλλά έχεις χρόνο για τον Lebron;», είπε σε ένα από αυτούς τους χρήστες.

You Don't Have Time?

My reaction to when someone says "I don't have time" …?

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Dienstag, 19. Juni 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =