αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔίκη Folli Follie: Ένοχα για συγκεκριμένες κατηγορίες τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου – Αθώοι όλοι για εγκληματική οργάνωση

Δίκη Folli Follie: Ένοχα για συγκεκριμένες κατηγορίες τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου – Αθώοι όλοι για εγκληματική οργάνωση

Την ενοχή πέντε κατηγορουμένων και την απαλλαγή των υπολοίπων έξι για τη σκανδαλώδη υπόθεση των παραποιημένων ισολογισμών της Folli-Follie αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ειδικότερα, οι δικαστές αποφάσισαν ομόφωνα για τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο της Folli-Follie :

Την ενοχή του ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσου για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.

Την ενοχή της συζύγου του Καίτης κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνέργεια σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Την ενοχή του γιου του ιδρυτή και πρώην ισχυρού άνδρα της εταιρείας Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Την ενοχή συνεργάτιδας του ιδρυτή της εταιρείας κατά μεταβολή της κατηγορίας για συνέργεια σε πλαστογραφία, συνέργεια σε απάτη από κοινού, συνέργεια σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τέλος, ο καταζητούμενος Ιωάννης Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία άμεση συνέργεια στην απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ωστόσο, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Η διαδικασία συνεχίζεται με αιτήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eighteen =