αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα remote παράλληλες δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου αν ψάχνεις ένα έξτρα εισόδημα

Δέκα remote παράλληλες δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου αν ψάχνεις ένα έξτρα εισόδημα

Υπάρχουν δεκάδες παράλληλες δουλειές που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας.

Η FlexJobs, μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την εξεύρεση remote και υβριδικών θέσεων εργασίας, σημείωσε αύξηση 28% στον αριθμό των remoteν θέσεων εργασίας μερικής απασχόλησης τους τελευταίους 12 μήνες, όπως δήλωσε στο CNBC η Kathy Gardner, η αντιπρόεδρος επικοινωνίας της FlexJobs.

Η FlexJobs εντόπισε 25 περιζήτητες παράλληλες δουλειές που μπορούν να γίνουν από το σπίτι, με βάση καταχωρίσεις που έκαναν περισσότερες από 58.000 εταιρείες στην πλατφόρμα και που δημοσιεύτηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2023. Αυτές οι θέσεις εργασίας έχουν δεκάδες ενεργές αγγελίες και προσφέρουν remote ευκαιρίες μερικής απασχόλησης.

Ενώ ο συνολικός αριθμός ωρών ποικίλλει από ρόλο σε ρόλο, οι περισσότερες από τις εργασίες στη λίστα της FlexJobs απαιτούν δέσμευση 10-20 ωρών την εβδομάδα, λέει η Gardner.

Ακολουθούν 10 περιζήτητες δουλειές που μπορούν να γίνουν από το σπίτι και πόσα χρήματα πληρώνουν, σύμφωνα με την FlexJobs, με εκτιμήσεις μισθών από το Payscale.

Κειμενογράφος (29 $ ανά ώρα)
Project manager (37 $ ανά ώρα)
Μεταφραστής (21 $ ανά ώρα)
Συντάκτης (27 $ ανά ώρα)
Γραφίστας (24 $ την ώρα)
Λογιστής (19 $ ανά ώρα)
Virtual assistant (17 $ ανά ώρα)
Social media manager (26 $ την ώρα)
Αξιολογητής μηχανών αναζήτησης (24 $ ανά ώρα)
Executive assistant (29 $ ανά ώρα)

Βεβαίως, πλέον υπάρχουν πολλές online πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείς να βρεις δουλειές ως freelancer. Με πελάτες ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου. Θυμήσου και την συνέντευξη: «Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =