αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα φράσεις του Μίλτου Τεντόγλου που ίσως σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

Δέκα φράσεις του Μίλτου Τεντόγλου που ίσως σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

Γεννημένος το 1998, ο Μίλτος Τεντόγλου έχει καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία. Με τον δικό του τρόπο. Από το παρκούρ, έως το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θεωρείται ήδη ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες αθλητές του στίβου. Τα κατορθώματα του πολλά:

Πέρα όμως από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του εντός γηπέδου, ο Μίλτος Ντεντόγλου είναι σίγουρα και ένας από τους πιο cool αθλητές που έχουμε δει. Αυθεντικός, αυθόρμητος και ειλικρινής. Το It’s Possible συγκέντρωσε 10 φράσεις του Έλληνα Πρωταθλητή, τις οποίες έχει παραθέσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του ή είναι γνωστά αποφθέγματα που έχει αναρτήσει στο Instagram account του και τον αντιπροσωπεύουν.

1# Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αποχωριστούν κάτι σημαντικό, δεν μπορούν ποτέ να ελπίζουν ότι θα αλλάξουν κάτι.

2# Είσαι εκείνο που πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις.

3# Το ότι είμαι 24 ακόμη και έχω τόσα μετάλλια, δε λέει κάτι. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Στο Ορεγκον μου ξέφυγε το χρυσό. Του χρόνου δεν θα μου ξεφύγει. Είμαι χαρούμενος πάντως που εδώ έκανα ρεκόρ αγώνων. Πιστεύω πως είμαι κλάση ανώτερος ακόμη κι αν χάνω κάποιους αγώνες. Είμαι σταθερά στο βάθρο. Είναι δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια, αλλά το παλεύω. Στους αγώνες μεταλλίων το πιστεύω όμως πολύ.

4# Καμία πίεση για κανέναν αγώνα που έρχεται δεν έχω. Οι άλλοι θα πρέπει να νιώθουν πίεση και όχι εγώ!

5# Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ, θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να το πάρω.

6# Το να είσαι ειλικρινής δεν θα σου προσφέρει τους πολλούς φίλους, αλλά θα σου προσφέρει τους σωστούς.

7# Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος;

8# Η προπόνηση δεν εμπεριέχει καμιά ευχαρίστηση, μόνο ταλαιπωρία και πόνο. Είναι ένα αναγκαίο κακό που έχει αξία μόνο και μόνο επειδή είναι αδύνατον να γίνει ή να παραμείνει κανείς σπουδαίος αθλητής χωρίς προπόνηση. Μακάρι να γινόταν! Βέβαια, μέσα σε αυτόν τον πόνο προκύπτουν ηδονικές στιγμές, για παράδειγμα, όταν κάνω ένα σπουδαίο άλμα.

9# Είμαι τεμπέλης, είναι απλό, δεν θέλω να κάνω τίποτα. Με τον στίβο το παλεύω, επειδή μου αρέσει. Σε ό,τι μου αρέσει, δεν είμαι τόσο τεμπέλης.

10# Είναι πολύ χρήσιμο να ξέρεις πράγματα γι’ αυτό που κάνεις. Διαβάζω πάρα πολύ για το αγώνισμά μου, στο internet περισσότερο. Μελετάω πολύ τις κινήσεις, μια άσκηση τι κάνει, ποιον μυ δουλεύει. Πρέπει να ξέρεις για ποιο λόγο κάνεις την κάθε κίνηση στο αγώνισμά σου. Έτσι μπορείς να το κάνεις καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντεκα φράσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο που δείχνουν το πως να ξεκινήσεις από το μηδέν και να φτάσεις στην κορυφή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eight =