αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα φράσεις με νόημα, από τον Rowan Atkinson. Κάποτε τον απέρριπταν, αλλά μετά σάρωσε ως Mr Bean

Δέκα φράσεις με νόημα, από τον Rowan Atkinson. Κάποτε τον απέρριπταν, αλλά μετά σάρωσε ως Mr Bean

Είναι μια από τις ιστορίες που δείχνουν ότι κάποιος μπορεί να τα καταφέρει, ακόμα κι αν στην αρχή όλα μοιάζουν εναντίον του. Αυτό δείχνει η ιστορία του ηθοποιού Rowan Atkinson. Ο οποίος είναι διάσημος για τον ρόλο του ως Mr Bean.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο Rowan Atkinson ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηθοποιία ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μπήκε σε ένα κωμικό group, όμως δεν απέδιδε καλά, διότι είχε μια δυσκολία στην ομιλία.

Προσπάθησε να επεκταθεί στην ηθοποιία, όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του, πολλοί των απέρριπταν. Συχνά εμφάνιζε ένα τραύλισμα στην ομιλία του. Όμως, ο ίδιος διαπίστωσε ότι όταν έπαιζε κάποιους ρόλους, μπορούσε να μιλήσει χωρίς να φαίνεται το πρόβλημα του. Αλλά συνέχιζε να απορρίπτεται. Επειδή δεν είχε ένα ωραίο πρόσωπο και ένα καλό σώμα.

Κάπου εκεί, απέδειξε σε όλους ότι… κάνουν λάθος. Και ότι ο ίδιος ήταν ένας κορυφαίος ηθοποιός. Επέμεινε και ξεκίνησε το show «Μr Bean», το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία. Η τηλεοπτική εκπομπή είναι φυσικά γνωστή και στη χώρα μας. Τώρα, ο Rowan Atkinson είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο και η περιουσία του φθάνει τα 132 εκατ. δολάρια.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μερικές σοφές φράσεις που έχει πει ο ίδιος, μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή του. Στο Νο1 μια φράση που ίσως δείχνει ακριβώς, το πως ήταν η διαδρομή του: «Το μονοπάτι της ζωής μου είναι στριμωγμένο από αγελάδες, από το σατανικό κοπάδι του διαβόλου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 1 =