αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις remote από οπουδήποτε, με μεγάλους μισθούς- Δες τις ανοιχτές θέσεις

Δέκα εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις remote από οπουδήποτε, με μεγάλους μισθούς- Δες τις ανοιχτές θέσεις

Εάν θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι — ή από οπουδήποτε στον κόσμο — υπάρχουν επιλογές εκεί έξω.

Μπορεί κάποιες εταιρίες να περιορίζουν την ευελιξία, ωστόσο υπάρχουν άλλοι εργοδότες που επενδύουν πολλοί στο μοντέλο της remote εργασίας-  χωρίς υποχρεωτική παρουσία στο γραφείο ή απαιτήσεις τοποθεσίας για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με νέα έρευνα της FlexJobs.

Εταιρείες στους τομείς του μάρκετινγκ, της εκπαίδευσης και του gaming προσλαμβάνουν για remote ευέλικτες θέσεις, λέει στο CNBC ο lead career expert της FlexJobs, Toni Frana.

Η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν το 2024 με επιλογή για εργασία από οπουδήποτε, αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες είχαν τον μεγαλύτερο όγκο remote, ευέλικτων ως προς την τοποθεσία αγγελιών εργασίας μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2023.

Σε μια «θέση εργασίας από οπουδήποτε», οι εργαζόμενοι είναι 100% remote, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη ζώνη ώρας.

Ακολουθούν 10 εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις από οπουδήποτε. Δείτε όλη την λίστα (30 εταιρίες) και τις ανοιχτές remote θέσεις εδώ.

  1. FluentU
  2. Static Media
  3. Kraken
  4. Chainlink Labs
  5. Veeva
  6. Invisible Technologies
  7. Wikimedia Foundation
  8. Finixio
  9. Oyster HR
  10. Canonical

Όπως σημειώνει το CNBC, πολλές work-from-anywhere θέσεις εργασίας προσφέρουν μισθούς πάνω από 100.000 $ τον χρόνο. Για παράδειγμα, μια αγγελία εργασίας για director of engineering στο Wikimedia Foundation αναφέρει ένα εύρος μισθού από 167.046 $ έως 260.066 $. Μια αγγελία για senior product manager στην Invisible Technologies μιλά για βασική αμοιβή 170.000 $.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Λαμπριανίδης δουλεύει από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη για εταιρία στο Λονδίνο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =