αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα δωρεάν online μαθήματα για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου στις πωλήσεις

Δέκα δωρεάν online μαθήματα για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου στις πωλήσεις

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα 3 κομβικά skills που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας. Ανάμεσα σε αυτά οι δεξιότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Εάν είστε κάποιος που είχε πάντα μια… αποστροφή στις πωλήσεις, τότε μπορεί να είναι δελεαστικό για εσάς να σκεφτείτε ότι απλώς θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν ή θα προσφέρετε εξαιρετικές υπηρεσίες, και οι πωλήσεις θα έρθουν από μόνες τους. Αυτό δεν είναι ακριβώς ο τρόπος που λειτουργεί το πράγμα. Ναι, εάν προσφέρετε μία εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη, τότε οι πελάτες θα σας βοηθήσουν να διαδώσετε τη φήμη της εταιρείας σας, αλλά ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πελάτες μαζικά είναι να έχετε δεξιότητες στο πεδίο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Αν δεν είσαι σε ικανοποιητικό επίπεδο, πάντα υπάρχουν και τα online μαθήματα. Αυτό ακριβώς θα δούμε τώρα. Στην λίστα που έφτιαξε το It’s Possible θα δεις 10 δωρεάν online μαθήματα για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου στις πωλήσεις. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το laptop σου, μέσα από την διάσημη πλατφόρμα Coursera.

Salesforce Sales Development Representative Professional Certificate

Build Customizable Sales Presentation Graphics using Canva

Increase Engagement to your Instagram Business Profile

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 2 =