αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔάνειο… μέσω του laptop σου θα παίρνεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Δάνειο… μέσω του laptop σου θα παίρνεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Την ηλεκτρονική τραπεζική στη χορήγηση καταναλωτικών δανείων με απλές και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη στην τράπεζα, επιδιώκει να επεκτείνει η Tράπεζα Πειραιώς, διευρύνοντας το μοντέλο του e-loan.

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω της winbank και ο πελάτης καταχωρίζει ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί. Εκτός από την ταχύτητα στην εκταμίευση, το e-loan εξασφαλίζει μειωμένο επιτόκιο δύο μονάδων σε σχέση με τα συμβατικά καταναλωτικά δάνεια, το επιτόκιο των οποίων διαμορφώνεται σήμερα μεταξύ 12%-16%.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της τράπεζας Πειραιώς κ. Γιάννη Γραμματικό, η τράπεζα προωθεί πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες χορήγησης καταναλωτικών δανείων και μικρών επιχειρηματικών δανείων μέσω του δικτύου των καταστημάτων της, υιοθετώντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την αξιολόγηση των πιστωτικών κινδύνων, υπογραφή των συμβατικών εντύπων με χρήση ψηφιακών πρωτοκόλλων και άμεση εκταμίευση του δανείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 18 =