αρχικηVIRALΓυναίκα καταζητείται 21 χρόνια γιατί δεν γύρισε βιντεοκασέτα… σε videoclub

Γυναίκα καταζητείται 21 χρόνια γιατί δεν γύρισε βιντεοκασέτα… σε videoclub

Σε μπελάδες έχει μπει μια γυναίκα στις ΗΠΑ, για έναν… απίστευτο λόγο. Συγκεκριμένα καταζητείται επειδή δεν επέστρεψε μια κασέτα σε videoclub.

«Νόμιζα ότι θα πάθω καρδιακή προσβολή!» είπε η Κάρον ΜακΜπράιντ, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KOKH-TV για το παράξενο περιστατικό.Η ταινία που δεν είχε επιστραφεί ποτέ ήταν μια κασέτα κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Σαμπρίνα η έφηβη μάγισσα» και η Κάρον ορκίζεται ότι δεν θυμάται να έχει νοικιάσει ποτέ κάτι τέτοιο.

«Μού είπαν ότι έχω ένα θέμα στην Οκλαχόμα και μου έδωσαν να πάρω σε ένα τηλέφωνο και το έκανα. Εν τω μεταξύ είμαι καταζητούμενη για κακούργημα» συνέχισε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Κάρον είχε κατηγορηθεί τον Μάρτη του 2000 για το αδίκημα της υπεξαίρεσης ενοικιασμένου αγαθού από ένα βιντεοκλάμπ με την επωνυμία «Movie Place».

Όπως σημειώνει το sputniknews.gr, η κασέτα είχε ενοικιαστεί πίσω στα 1999, ενώ το ίδιο το βιντεοκλάμπ έπαψε να υπάρχει από το 2008.Η γυναίκα δεν θυμάται να νοίκιασε ποτέ της τη βιντεοκασέτα και το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι έναν παλιό συγκάτοικό της.«Αυτός είχε δύο παιδιά. Δυο κόρες 8, 10 ή 11 ετών και σκέφτομαι ότι πήγε και την πήρε και δεν την πήγε ποτέ πίσω ή κάτι τέτοιο» επέμεινε η γυναίκα.«Δεν έχω δει ποτέ αυτή τη σειρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι του γούστου μου» εξήγησε η Κάρον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − 3 =