αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓράφημα: 50 τρόποι για να χαλαρώσεις, χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα

Γράφημα: 50 τρόποι για να χαλαρώσεις, χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα

Είτε έχεις ξεκινήσει ένα δικό σου project, είτε δουλεύεις σε κάποιες εταιρία, ένα είναι σίγουρο: Έχεις μπροστά σου έναν «μαραθώνιο». Μέσα σε αυτό τον «μαραθώνιο» είναι απαραίτητο να παίρνεις τις δικές σου «ανάσες». Έτσι ώστε να φτάσεις ως το τέλος του δρόμου. Όχι, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνεις πολυτελείς διακοπές, σε ακριβά ξενοδοχεία, και εξωτικούς προορισμούς. ‘Η τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτός ο δρόμος.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις την άλλη πλευρά. Είναι 50 τρόποι για να χαλαρώσεις και να «καθαρίσεις» το μυαλό σου, χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα. Είναι «μικρές» συνήθειες που μπορούν να σε κάνουν λίγο πιο χαρούμενο. Και να σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια. Ένα σπιτικό καφές ή ένα ντους μπορούν να βοηθήσουν. Ένας περίπατος στον ήλιο μπορεί επίσης να σου ανεβάσει την διάθεση. Δες παρακάτω όλη την λίστα- μέσα σε αυτή και μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγεις.

https://i2.wp.com/www.success.com/wp-content/uploads/legacy/sites/default/files/Infographic_WaystoRelaxWithoutSpendingMoney_0.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − four =