αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί στην ενέργεια: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Volterra

Για όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί στην ενέργεια: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Volterra

Η Volterra A.E. από το 2010 δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές.

Το 2017, η J&P ΑΒΑΞ, θέλοντας να εισέλθει ακόμα πιο δυναμικά στον κλάδο της ενέργειας στην Ελλάδα, εξαγόρασε το 50% των μετοχών που κατείχε η Sorgenia SpA και ως εκ τούτου γίνεται βασικός μέτοχος της Volterra ΑΕ με ποσοστό 100%.

Πόσο όμως κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Volterra μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα.

Η Volterra παρέχει στον franchisee εξελιγμένη τεχνογνωσία (Know-how) και πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος. Αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους του αρχιτεκτονικού σχεδίου του καταστήματος και την κάλυψη του κόστους εξωτερικού πωλητή. Προσφέρει ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus. Σε επίπεδο Marketing, ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία τρέχει διαφημιστικά κύματα ενεργειών σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο (στις περιοχές γεωγραφικής γειτνίασης όπου διατηρεί φυσικό κατάστημα). Παρέχει συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, διακίνηση αποστολών κ.λπ.).

Κόστος

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Κατασκευή: 20.000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 10.000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: 0 Ευρώ

ENTRY FEES: 10.000 Ευρώ – 15.000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + four =