αρχικηVIRALΓια πρώτη φορά θα μεταδοθεί Live το άνοιγμα μιας αρχαίας σαρκοφάγου- Που μπορείς να το δεις σήμερα

Για πρώτη φορά θα μεταδοθεί Live το άνοιγμα μιας αρχαίας σαρκοφάγου- Που μπορείς να το δεις σήμερα

Μια ομολογουμένως… ιδιαίτερη διαδικασία θα έχει την ευκαιρία να δει το τηλεοπτικό κοινό σήμερα. Συγκεκριμένα θα ανοιχτεί μια αιγυπτιακή σαρκοφάγος, και η διαδικασία θα μεταδοθεί Live. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Expedition Unknown: Egypt Live», που θα μεταδοθεί στις 7 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο κανάλι του Discovery. Θα προβληθεί ταυτόχρονα και στο κανάλι Travel Channel και Science Channel.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Chris Jacobs και τον εξερευνητή Josh Gates, και θα δείξει μεταξύ άλλων πώς η ομάδα ταξιδεύει μέσω ενός υπόγειου δικτύου θαλάμων και σηράγγων όπου ανακαλύφθηκαν 40 μούμιες που πιστεύεται πως κάποτε ήταν μέρος της ευγενούς ελίτ.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης ο αιγυπτιογράφος Dr. Zahi Hawass και ο γενικός γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, Mostafa Waziri.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, οι θεατές θα μεταφερθούν στους εσωτερικούς θαλάμους μιας ανασκαφής. Στην περιοχή, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί, οι αρχαιολόγοι πρόσφατα βρήκαν ένα δίκτυο κατακόρυφων αξόνων που οδηγούν σε σήραγγες και τάφους που έχουν παραμείνει ανενόχλητοι εδώ και χιλιάδες χρόνια.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − eight =