αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓια να μοιάζεις professional: Οι 4 προϋποθέσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν επιλέξεις profile photo στο Linkedin

Για να μοιάζεις professional: Οι 4 προϋποθέσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν επιλέξεις profile photo στο Linkedin

Η πρώτη εντύπωση μετράει, ειδικά όταν αναζητάς δουλειά. Η Blair Decembrele, Career Expert του Linkedin εξηγεί πως «τα μέλη που έχουν profile φωτογραφία μπορούν να λάβουν έως 21 φορές περισσότερα profile views και 36 φορές περισσότερα μηνύματα”.

Χρησιμοποίησε ένα απλό φόντο: «Το focus θα πρέπει να είναι σε σένα και όχι σε αυτό που βρίσκεται πίσω σου. Απόφυγε τα περίπλοκα μοτίβα και τα busy backgrounds. Ένα απλό, λευκό φόντο είναι ό,τι καλύτερο.”

Κράτησέ τη cropped: «Βεβαιώσου πως το πρόσωπο σου βρίσκεται τουλάχιστον στο 60% της φωτογραφίας. Ξέχνα τις μακρινές φωτογραφίες από τις πεζοπορίες του καλοκαιριού.” Προφανώς.

Δοκίμασε φίλτρα: «Χρησιμοποίησε τα φίλτρα του Linkedin για να επεξεργαστείς τη φωτεινότητα, την αντίθεση και πολλά ακόμα.”

Ντύσου για το επάγγελμα που θέλεις: «Κάθε βιομηχανία είναι μοναδική, οπότε ένας καλός κανόνας είναι να μοιάζεις όπως και τα «μεγάλα ονόματα” της βιομηχανίας που σε ενδιαφέρει. Δες τι φορούν εκείνοι στη φωτογραφία του Linkedin προφίλ τους και κάνε το ίδιο.”

Πηγή: Missbloom.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =