αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓια να μην σε ξεγελάσουν ενόψει Black Friday: Oι τιμές 870 προϊόντων την προηγούμενη Παρασκευή

Για να μην σε ξεγελάσουν ενόψει Black Friday: Oι τιμές 870 προϊόντων την προηγούμενη Παρασκευή

Ενόψει της Black Friday και με σκοπό να μην σας πιάσουν «κορόιδο», το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου κ’ Προστασίας Καταναλωτή διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας αναγράφοντας τις τιμές τον προϊόντων την προηγούμενη Παρασκευή 16/11.

Με αφορμή την εμπορική προωθητική δράση που είναι γνωστή ως “BLACK FRIDAY” και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, αφενός, και αφετέρου να βοηθηθούν οι καταναλωτές στον προγραμματισμό τους, το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου κ’ Προστασίας Καταναλωτή διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.

Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες εμπορίας. Οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σημειώνουμε ότι οι καταναλωτές και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να «κατεβάσει», σε επεξεργάσιμη μορφή, τις κατωτέρω τιμές στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης: http://www.mindev.gov.gr/category/times-proionton-teleutaia-arxeia/ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =