αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια αναστροφή του Brain Drain: Η ελληνική εταιρία που προσφέρει 2.000 ευρώ για έξοδα μετεγκατάστασης και 3 μισθούς

Για αναστροφή του Brain Drain: Η ελληνική εταιρία που προσφέρει 2.000 ευρώ για έξοδα μετεγκατάστασης και 3 μισθούς

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση έχει η ελληνική εταιρία Stoiximan, με στόχο να αναστρέψει το brain drain. Συγκεκριμένα, δίνει σημαντικά κίνητρα σε όποιον Έλληνα μετανάστη αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δουλέψει για την εταιρία.

«Αν είσαι Software Developer, UX Designer, Sportsbook Trader, Marketeer ή Accountant, αν πιστεύεις στις ικανότητές σου και έχεις όρεξη για δουλειά, αν σου αρέσει να δουλεύεις σε Mία Oμάδα και θέλεις να είσαι μέρος μιας προσπάθειας που κάθε μέρα χτίζεται και μεγαλώνει, αν σε ενδιαφέρει να δουλεύεις από την Ελλάδα για έναν οργανισμό με διεθνή δραστηριότητα, τότε η Stoiximan μπορεί να σου προσφέρει ένα διαβατήριο επιστροφής», τονίζει η εταιρία.

Τι προσφέρει: 2.000 ευρώ για έξοδα μετεγκατάστασης και 3 επιπλέον μισθούς, για να γίνεις μέρος της ομάδας της. Συγκεκριμένα 1,5 μισθός στους 6 μήνες και άλλος 1,5 μισθός στους 12 μήνες.

Πρόκειται για μια εταιρία που επταπλασίασε τον αριθμό των ανθρώπων της σε 600 εργαζόμενους, μέσα σε λίγα χρόνια.

Μπορείς να δεις τις ανοιχτές θέσεις και να κάνεις αίτηση εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =