αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓιατί iFixit βαθμολόγησε το Galaxy S8+ με μόλις 4/10

Γιατί iFixit βαθμολόγησε το Galaxy S8+ με μόλις 4/10

Μετά από αναμονή αρκετών ημερών, τα Samsung Galaxy S8 και S8+ γίνονται διαθέσιμα αυτή την εβδομάδα. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια πληροφορία για το πόσο εύκολα μπορούν να επισκευαστούν, ωστόσο το iFixit έρχεται να μας διαφωτίσει.

Πιο συγκεκριμένα, το iFixit άνοιξε το Samsung Galaxys S8+ και ύστερα από την αποσυναρμολόγηση του έδωσε 4/10, με το άριστα 10 να δείχνει ευκολία στην επισκευή. Η επιλογή του γυαλιού στο μπροστά και πίσω μέρος σημαίνει ότι η πιθανότητα να ραγίσεις κάποιο κομμάτι είναι πιο μεγάλη. Επιπλέον, τα γυάλινα πάνελ είναι κολλημένα μεταξύ τους, που σημαίνει δύσκολη αποσυναρμολόγηση, όπως σημειώνει το Techblog.gr.

Λόγω της κυρτότητας του μπροστά γυαλιού, η αντικατάστασή του χωρίς να καταστρέψεις την οθόνη μοιάζει απίθανη. Το εντυπωσιακό look που προσφέρει το Samsung Galaxy S8 και S8+ από ότι φαίνεται έρχεται μαζί με κάποια αρνητικά στοιχεία, όσον αφορά την επισκευή.

Από την άλλη, αρκετά από τα κομμάτια της συσκευής είναι modular και αντικαθίστανται εύκολα, εφόσον φυσικά φτάσεις σε αυτά. Ένα τέτοιο από αυτά είναι η μπαταρία, ωστόσο πρέπει να ξεπεράσεις την δυσκολία των κολλημένων γυάλινων πάνελ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + ten =