αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί το φθινόπωρο είναι μια τέλεια περίοδος για να αναζητήσεις την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία σου

Γιατί το φθινόπωρο είναι μια τέλεια περίοδος για να αναζητήσεις την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία σου

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει. Και θα είναι ένας διαφορετικός Σεπτέμβριος, μετά από ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Λόγω Covid-19.

Εσύ πιθανότατα έχεις επιστρέψει από τις διακοπές σου, και σιγά- σιγά μπαίνεις πάλι σε ρυθμούς πόλης. Το φθινόπωρο είναι ίσως η πιο συνηθισμένη περίοδος κατά την οποία πολλοί άνθρωποι κάνουν τα επαγγελματικά πλάνα τους για την σεζόν που έρχεται. Και αυτά ίσως περιλαμβάνουν μεγάλες αλλαγές. Ακόμα και αναζήτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Το γνωστό career site Glassdoor, εξηγεί σε άρθρο του γιατί το φθινόπωρο είναι μια καλή περίοδος για να αναζητήσεις την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία σου. Αν και φυσικά το Glassdoor παρουσιάζει τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλες τις εποχές του χρόνου. Μιας και είμαστε όμως στο φθινόπωρο, ας εστιάσουμε εκεί.

Τώρα είναι η περίοδος, κατά την οποία οι περισσότερες εταιρίες και Οργανισμοί, κάνουν τα πλάνα τους και ορίζουν τα μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Επίσης, λαμβάνουν αποφάσεις που έχουν να κάνουν με θέσεις εργασίας. Μπορεί να θέλουν να καλύψουν τις θέσεις ανθρώπων που έφυγαν από την εταιρία ή συνταξιοδοτήθηκαν πριν το καλοκαίρι. Είναι επίσης πολύ πιθανό να θέλουν να δημιουργήσουν νέες εξειδικευμένες θέσεις που δεν υπήρχαν πριν.

Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος, είναι οι μήνες που ξεκινούν τα περισσότερα projects. Ξεκίνα λοιπόν να αναζητάς την επόμενη ευκαιρία σου. Είναι μια καλή στιγμή για να το κάνεις.

Α ναι, και φυσικά είναι πάντα μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα δικό σου project.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 8 =