αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Γιατί συναντήθηκα με τον Donald Trump»: Ο Tim Cook δίνει τη δική του εξήγηση

«Γιατί συναντήθηκα με τον Donald Trump»: Ο Tim Cook δίνει τη δική του εξήγηση

Πριν από μερικές ημέρες, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, συναντήθηκε με μια ομάδα από κορυφαίους ανθρώπους της τεχνολογίας. Η συνάντηση έγινε στο περίφημο Trump Tower, και ανάμεσα στους tech leaders που παρευρέθησαν ήταν και ο Tim Cook.

Κάτι που έχει τη δική του σημασία. Αφού ο CEO της Apple ήταν προεκλογικά απέναντι στον Trump και μάλιστα είχε εκφράσει ανοιχτά την στήριξη του στην υποψήφια των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, όπως σημειώνει το Business Insider. Τώρα ο Cook εξηγεί γιατί αποφάσισε να πει το «ναι» σε αυτή τη συνάντηση.

Αρχικά, σημειώνει ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα αυτή τη στιγμή. Όπως η φορολογική μεταρρύθμιση, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ζητήματα γύρω από την πνευματική ιδιοκτησία. «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που σχετίζονται με αυτά τα θέματα, και για να δούμε πρόοδο πρέπει να συμμετέχουμε» σημείωσε ο Tim Cook και συνέχισε: «Προσωπικά, ποτέ δεν θεωρούσα ότι το να κάθεσαι στο περιθώριο, είναι μια πετυχημένη θέση».

«Πρέπει να βρίσκεσαι στην αρένα, για να επηρεάσεις τις εξελίξεις γύρω από αυτά τα θέματα», είπε μεταξύ άλλων ο CEO της Apple.

«Είτε πρόκειται για τις ΗΠΑ, είτε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε για την Κίνα, είτε για τη Νότια Αμερική, εμείς θα συμμετέχουμε στον διάλογο. Θα συμμετέχουμε και όταν συμφωνούμε και όταν διαφωνούμε. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε αυτό, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα μόνο με τις φωνές» υπογράμμισε ο ίδιος. Παράλληλα, επεσήμανε ότι «μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα, με το να δείξεις σε όλους γιατί ο δρόμος σου είναι ο καλύτερος».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 15 =